Met familie & vrienden

Heerlijk genieten van een lunch of diner op een kwalitatieve maar laagdrempelige manier doet u bij de Heeren van Liemeer. De uitgebreide kaart met uitsluitend verse heerlijke gerechten en een kleine maar zorgvuldig geselecteerde geweldige wijnen en originele bieren maken uw avond compleet. Heeft u iets te vieren en wilt u een speciaal arrangement of heeft u specifieke wensen? Dat is bij ons geen probleem. 

MEER INFORMATIE

Prettig zakendoen

Comfortabel zakendoen in een bijzondere sfeer. Dat kan bij restaurant ‘De Heeren van Liemeer’. Wij zijn gevestigd op een centrale locatie, midden in het Groene Hart en zijn erg makkelijk bereikbaar. De warme, modern chique sfeer, heerlijke gerechten en mogelijkheden tot speciale arrangementen bieden de ideale mix aan ingredienten om van uw zakelijke afspraak een geslaagde afspraak te maken.

MEER INFORMATIE

Golfen & Dineren

Restaurant De Heeren van Liemeer is direct gelegen aan een schitterende en uitdagende 18 holes golfbaan. Is dit een ideale combinatie als u het sportieve als culinaire wilt combineren. Want golfen betekent niet alleen een rondje lopen op de baan, maar ook de sfeer en het genot erom heen en soms zelfs in combinatie met een zakelijke afspraak. Daarom bieden wij  speciaal samengestelde arrangementen.

MEER INFORMATIE