Prettig zakendoen

Comfortabel zakendoen in een bijzondere sfeer. Dat kan bij restaurant ‘De Heeren van Liemeer’. Wij zijn gevestigd op een centrale locatie, midden in het Groene Hart en zijn erg makkelijk bereikbaar. De warme, modern chique sfeer, heerlijke gerechten en mogelijkheden tot speciale arrangementen bieden de ideale mix aan ingredienten om van uw zakelijke afspraak een geslaagde afspraak te maken.

Doordat wij direct gelegen aan een schitterende en uitdagende 18 holes golfbaan. Is dit een ideale combinatie als u op een ontspannende manier zaken wilt doen. Wij verzorgen uw vergaderingen, cursussen, recepties en bedrijfsdiners. Alles tot in de puntjes verzorgd. Zo kunt u zich focussen op het zakendoen, wij regelen de rest. Wilt u zakendoen op een ontspannen manier en in een niet alledaagse omgeving? Neem contact met ons op of kom gerust eens langs voor een kop koffie.

Combineer golfen met diner

Bent u een golfer? Of bent u het spel aan het leren? Brasserie De Heeren van Liemeer is voor vele golfers de plek om golf te combineren met een lunch, borrel, of diner.

 

 

In samenwerking met de golfclub bieden wij ook het Het ‘Nine & Dine’ arrangement. Speel 9 holes en geniet van een snel maar heerlijk weekgerecht voor slechts € 56,25 (diner + Greenfeekaart) per persoon.

Heeft u andere wensen om golfen en diner te combineren? Laat het ons gerust weten zodat wij u een aanbod kunnen doen dat op uw wensen naadloos aansluit.