Combineer golfen met diner

Restaurant De Heeren van Liemeer is direct gelegen aan een schitterende en uitdagende 18 holes golfbaan. Is dit een ideale combinatie als u het sportieve als culinaire wilt combineren.

Want golfen betekent niet alleen een rondje lopen op de baan, maar ook de sfeer en het genot erom heen en soms zelfs in combinatie met een zakelijke afspraak. Daarom bieden wij speciaal samengestelde arrangementen.

Nine & Dine arrangement

Speel 9 holes en geniet van ons heerlijk weekgerecht voor slechts € 43,50 per persoon. Het arrangement bestaat uit: 9 holes op de Torenbaan, wekelijks wisselend gerecht, vers bereid door de chefs van restaurant de Heeren van Liemeer.

U kunt het Nine & Dine arrangement boeken via 0172 820016 of bij de caddiemaster in de ontvangstruimte.

Alleen te boeken van maandag t/m vrijdag.
Prijswijzigingen voorbehouden

 

Par- arrangement

Wij begroeten u met een kopje koffie (of thee) en wat lekkers, daarna speelt u 18 holes op de Torenbaan.
Terug in het Clubhuis serveren de Heeren van Liemeer een heerlijk tweegangenmenu (keuze in hoofdgerecht vlees/vis) ter afsluiting van een fijne middag bij Golfclub Liemeer.

De arrangementsprijs bedraagt voor 18 holes Torenbaan € 72,50 op weekdagen en € 82,50 in het weekend, voor 9 holes € 57,50 op weekdagen en € 67,50 in het weekend. U kunt het PAR arrangement boeken via 0172 820016 of bij de caddiemaster in de ontvangstruimte.

Prijswijzigingen voorbehouden