Combineer golfen met diner

Restaurant De Heeren van Liemeer is direct gelegen aan een schitterende en uitdagende 18 holes golfbaan. Is dit een ideale combinatie als u het sportieve als culinaire wilt combineren.

Want golfen betekent niet alleen een rondje lopen op de baan, maar ook de sfeer en het genot erom heen en soms zelfs in combinatie met een zakelijke afspraak. Daarom bieden wij speciaal samengestelde arrangementen.

Nine & Dine arrangement

Speel 9 holes en geniet van ons heerlijk weekgerecht voor slechts € 43,50 per persoon. Het arrangement bestaat uit: 9 holes championship course wekelijks wisselend gerecht, vers bereid door de chefs van restaurant de Heeren van Liemeer.

U kunt het Nine & Dine arrangement boeken via 0172 820016 of bij de caddiemaster in de ontvangstruimte.

Par- arrangement

Wij begroeten u met een kopje koffie (of thee) en wat lekkers, daarna speelt u 18 holes op de Championship Course. Eenmaal terug, serveren wij u een heerlijk tweegangenmenu (keuze in hoofdgerecht vlees/vis) ter afsluiting van uw fijne middag bij Golfclub Liemeer.

 

De arrangementsprijs bedraagt: voor 18 holes Championship Course € 65,00 op weekdagen en € 75,00 in het weekend voor 9 holes € 50,00 op weekdagen en € 60,00 in het weekend. U kunt het Par- arrangement boeken via 0172 820016 of bij de caddiemaster in de ontvangstruimte.