Geniet thuis van een 3-gangen voor slechts € 18,50

De Heeren van Liemeer serveert u met plezier de lekkerste lunch- en dinergerechten in het restaurant. Daarnaast gaan wij wegens de vele bestellingen ook gewoon door met het Take- Away weekgerecht voor thuis zodat u elke vrijdag gewoon thuis kunt genieten van de lekkerste culinaire gerechten.

Onze keukenbrigade serveert u op vrijdag 2 oktober dit 3-gangen menu voor slechts € 18,50:

Licht gerookte diamanthaas met rauwkost en balsamicostroop

*******

Wijtingfilet ingerold met parmaham, basilicum wittewijnsaus, puree en Parijse worteltjes

*******

Vanille hangop met bosvruchtencompote

*******

Extra te bestellen
Pompoensoep met champignons € 9,50

Wilt u thuis heerlijk dineren? Geef uiterlijk dinsdag 29 september 12.00 uur uw bestelling door via  deheerenvanliemeer@gmail.com onder vermelding van naam, eventueel lidnummer, telefoonnummer en het aantal personen. Helaas hebben wij al meerdere mensen moeten teleurstellen omdat de bestelling te laat werd gedaan. In verband met onze inkopen is dinsdag 12.00 uur echt de laatste mogelijkheid.

Op vrijdag 2 oktober tussen 14.00 en 18.00 uur kunt u uw bestelling afhalen bij het restaurant. Omdat het restaurant weer geopend is, zijn wij momenteel niet in de gelegenheid om het menu te bezorgen. 

Om de betaling geheel contactloos te laten verlopen vragen wij u het verschuldigde bedrag over te maken op NL35RABO 0137752229 t.n.v De Heeren van Liemeer onder vermelding van uw lidcode.

Met culinaire groet,

Team Heeren van Liemeer

UITERAARD WERKEN WIJ VOLGENS DE RICHTLIJNEN WELKE DOOR HET RIVM VOORGESCHREVEN ZIJN.